Husbilssemester i Åseda

Den svenska sommaren är fantastisk och det finns mycket att se och uppleva i Sverige, dessutom är det sällan lika dyrt som att resa utomlands och frågan är varför man skulle resa utomlands när Sverige, så att säga, finns i närheten? Sannolikt har du inte sett eller varit på alla de fantastiska platser som finns i detta avlånga land. Åseda är bara en av dem, men ett fantastiskt exempel på en småstadsidyll som garanterat kommer att förgylla din sommar. Det är dessutom ett perfekt resmål för dig med barn, anledningen till det är nämligen att Astrid Lindgrens värld endast ligger 8 mil ifrån Åseda.

När du bor i husbil eller husvagn kan du ställa dig på Åsedas camping där finns det möjlighet att duscha, laga mat och mycket mer. Det finns en lekplats på campingen och möjlighet att ta sig till en badstrand som ligger alldeles i närheten. Helt enkelt en fantastisk grund med allt som behövs för en husbilssemester, många tycker att det är skönt att komma iväg i husbilen då man får slappna av från vardagens stress på ett helt annat sätt än när man bor på till exempel hotell. Man kan bo i närheten av naturen och det finns möjlighet att umgås med människor på ett helt annat sätt än man gör när man reser utomlands.

I Åseda kan du besöka mysiga caféer eller varför inte ta en tur till den gamla ostfabriken? Det finns någonting för alla och om du gillar shopping så kommer du att hitta mysiga små lokala butiker efter gatorna, där du kan du handla både doftljus, souvenirer och kläder. Orten är mycket barnvänlig och du kommer garanterat att trivas. Runt om Åseda finns en fantastisk natur som alltid är nära till hands, därför är detta även ett passande resmål för dig som tycker om att vandra och fiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *