Lokal träffpunkt i Åseda

Åseda är en ort i Uppvidinge kommun och Kronobergs län som är belägen i södra Småland. Namnet kommer från kyrkbyns Asidhum, man bytte ut a:et mot ett å och lade till sidd, vilket betyder sid-slänt vilket åsyftar en sluttning mot vatten.

Den som bor på orten eller är där på besök kan med fördel ta sig till den lokala träffpunkten som kallas MötUpp. Du som är intresserad av spel och vill träffa andra likasinnade har nu en möjlighet att göra så i Åsedas helt nya träffpunkt på Södra Esplanaden. Man kan använda datorer på plats och spela spel om man vill. Alla är välkomna och det är öppet på vardagar mellan klockan 12 – 19. Väl på plats kan man tillsammans med gamla och nya bekantskaper besöka Garantilottos bettingsida och satsa på det man tror på. En fördel med att betta tillsammans med andra är såklart att man kan diskutera sina erfarenheter och kunskaper om olika sporter, men man kan lika gärna ha det trevligt i största allmänhet över några koppar kaffe.

Ett annat alternativ är att besöka ortens ATG Ombud på Järnvägsgatan för att betta och spela tillsammans med andra. Även om det inte är en lokal avsedd endast för spel, så kan den betraktas som en samlingspunkt, ett ställe där man kan träffas och bolla idéer om vad man ska satsa på. Här finns alla tänkbara spel oavsett om man föredrar att spela på hästar, fotboll eller någon annan sport. Den som hellre spelar på Lotto, Keno, Bingo eller något annat spel som erbjuds av Svenska Spel kan välja det istället.

Ta tillfället i akt och träffa andra spelare i Åseda. Om ingen av ovanstående träffpunkter passar så kan man ordna en egen lokal för ändamålet och sprida information om den på orten. Att spela är spännande, men det kan bli än mer spännande om man kan göra nya bekantskaper samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *